بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

معاریو: پیشروی حماس موجب نگرانی ارتش اسرائیل است

معاریو: پیشروی حماس موجب نگرانی ارتش اسرائیل است روزنامه عبری معاریو امروز یک‌شنبه ۲۸ ژانویه با انتشار گزارشی به نگرانی‌های تل‌آویو درباره گسترش فعالیت نیروهای حماس در شمال غزه اشاره کرد و از افزایش حملات موشکی به اسرائیل از این مناطق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، «فعالیت حماس در مناطقی که قبلاً تحت کنترل ارتش بود، موجب نگرانی اسرائیل شده است؛ نیروهای آن توانستند کنترل‌شان بر این مناطق در شمال غزه را به ما تحمیل کنند»، این مقدمه گزارش معاریو از شکست‌های میدانی تل‌آویو بود.

 

این رسانه عبری در ادامه گزارش خود به یکی از نشانه‌های پیش‌روی مقاومت فلسطین در میدان اشاره کرده و می‌نویسد «روزهای پایانی هفته گذشته، شاهد افزایش نسبی تعداد موشک‌های پرتاب‌شده [به سوی اسرائیل] از مناطقی بودیم که ارتش در غزه به آن‌ها وارد شده بود».

 

علی‌رغم این تحولات میدانی و گزارش‌های تحلیلی از سوی رسانه‌های عبری، ارتش اسرائیل مدعی پیش‌روی از شمال به جنوب غزه است. در حالی که نیروهای حماس کنترل بر مناطق شمالی را دوباره به دست آورده و مبارزان القسام در نبرد با نظامیان اسرائیلی در شهر خان‌یونس [جنوب نوار غزه] ارتش اسرائیل را با تلفات بالا زمین‌گیر کرده‌اند.

 

یکی از شکست‌های بزرگ ارتش اسرائیل در غزه روز دوشنبه ۲۲ ژانویه رقم خورد. جایی که شلیک یک راکت‌ RPG توسط مقاومت به دو ساختمان در خان‌یونس منجر به انفجار مین‌هایی شد که نظامیان اسرائیلی در ساختمان تله‌گذاری شده بودند؛ در پی این عملیات ۲۱ نظامی اسرائیلی کشته شدند.

 

روزنامه معاریو در بخش دیگری از گزارشش می‌نویسد فعالیت حماس در مناطق شمالی غزه که ارتش اسرائیل تعداد نیروهای خود را در آن کاهش داده بود، افزایش یافته است؛ «این نگرانی در میان رهبران ارتش وجود دارد که توانمندی‌های نظامی حماس به تدریج در این مناطق افزایش یابد».

 

رسانه‌های عبری ساعات گذشته با اعلام خبر عقب‌نشینی گردان ۷۱۰۷ ارتش اسرائیل از نوار غزه، نوشتند که «این گردان از چند ماه پیش در حمله زمینی مشارکت داشت و وابسته به نیروهای ذخیره ارتش در شمال غزه بود»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار